Ücretsiz kalp taraması yapılacak

Kalp-damar hastalıklarında erken teşhise vurgu yapmak ve toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla başlatılan ‘kalpten kalbe’ projesiyle 2013 sonuna kadar ücretsiz kalp taraması yapılacak.

Haberler 24.09.2013 - 09:52

Şişli Belediyesi’nin katkılarıyla Liv Hospital tarafından gerçekleştirilen ‘kalpten kalbe’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında yılsonuna kadar ücretsiz kalp taraması yapılacak.

40 yaş üstü herkese açık olan tarama programına katılmak için Liv Hospital’ın 0850 222 2 548 numaralı çağrı merkezinden randevu almak yeterli olacak.

Proje kapsamında muayene ve rutin kontrol yöntemlerine ek olarak, Türkiye’de ilk kez bir tarama kapsamında Tomografik Koroner Kalsiyum Skorlaması (Kalsiyum Skorlama) testi kullanılacak. Kalsiyum skorlaması, kişinin gelecekte oluşabilecek kalp damar hastalığı riskini belirleyen önemli yöntemlerden biri.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız