17. Akbank Kısa Film Festivali'nin finalist senaryoları açıklandı

Çevrimiçi olarak 22 Mart-1 Nisan arasında düzenlenecek "17. Akbank Kısa Film Festivali"nin "Forum" bölümünde finale kalan senaryolar belirlendi.

Haberler Anadolu Ajansı 03.03.2021 - 17:26

Akbank Kısa Film Forum bünyesinde gerçekleştirilen "Akbank Kısa Film Forum Senaryo Yarışması"na başvuran 687 senaryo arasından ön seçici kurul değerlendirmeleri sonucunda 8 senaryo seçildi.

Finale kalan "Rutubet", "Karda İzler", "Soygun", "Bir Aile", "Birlikte, Yalnız", "Palmiyeler Altında", "Gukla" ve "Baykuş Sesleri ve Sinekler" çalışmaları ana jüri tarafından değerlendirmeye alınacak.

Bu değerlendirmenin ardından seçilen proje, Akbank Kısa Film Forum En İyi Senaryo Ödülü'nün sahibi olacak. Bölüm kapsamında ayrıca çevrim içi olarak atölye çalışmaları ve eğitimler de gerçekleştirilecek.

"Festival Kısaları", "Dünyadan Kısalar", "Kısadan Uzuna", "Deneyimler", "Belgesel Sinema", "Perspektif", "Özel Gösterim" ve "Forum" bölümlerinden oluşan ve yerli yabancı çok sayıda sinemacıyla söyleşi ve atölye çalışmalarının yapılacağı festivalde bu yıl bütün etkinlikler çevrimiçi düzenlenecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız