7 yaşındaki Arya'ya Paris’ten müzik ödülü

Bursa’da, bir yıldır piyano eğitimi gören 7 yaşındaki Arya Su Gülenç, Paris’te düzenlenen uluslararası müzik yarışmasında ikinci oldu.

Haberler DHA 11.04.2017 - 17:22

Bursa’da bir yıldır AkademiX Güzel Sanatlar Merkezi’nde, Elena Çekiç’ten piyano eğitimi alan Arya Su Gülenç, Paris’te 6 Nisan’da sonuçlanan Uluslararası Müzik Yarışması'nda 7-9 yaş kategorisinde ikincilik ödülünü almaya hak kazandı.

Babası da müzik öğretmeni olan Arya’nın piyano eğitmeni Elena Çekiç; “Bu tür yarışmalarla öğrencilerimizin dünya ortalamasının neresinde olduklarını görme fırsatı yakalıyoruz. Arya Su için bu iyi bir başlangıç, daha iyi derceler alacak olmasından öte Arya artık bir müzik insanı” dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız