BTS'in dünya turnesinde bir değişiklik daha

K-pop grubunun BTS'in Map of the Soul dünya turnesi bilet satışları durdu ve yeniden planladı.

Haberler 30.04.2020 - 17:29

K-pop grubu Güney Kore ve ABD’deki konserleri halihazırda süresiz olarak ertelemişti, 28 Nisan’daysa Avrupa ve Japonya’da gerçekleşecek gösterilerin planlandığı gibi ilerlemeyeceğini duyurdu.

Japonya’daki konserlerin haziran, temmuz, ağustos ve eylülde; Londra, Rotterdam, Barcelona ve Berlin’deki Avrupa konserlerininse temmuzda gerçekleşmesi planlanıyordu.

Japonya ve Avrupa’daki gösterilerin biletlerinin önümüzdeki günlerde satışa çıkması planlanıyordu. Ancak bilet satışının gerçekleşmeyeceği açıklandı.

Açıklamada, “İlk önceliğimiz hala sanatçılarımız, dinleyenlerimiz ve dünyanın dört bir yanındaki insanların güvenliği” ifadeleri yer aldı.

Bu ay BTS’in internet üzerinden yayımladığı sanal konser dizisini 50 milyondan fazla hayran ziyaret etmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız