Hisart Canlı Tarih Müzesi yenilendi

Kağıthane'de bin 500 yıllık tarihi eserleri içerisinde barındıran Hisart Canlı Tarih Müzesi yenilendi. Müze 1 Şubat'ta kapılarını açacak.

Haberler İHA 20.01.2022 - 14:38

Bin 500 yıllık tarihi eserlere sahip Hisart Canlı Tarih Müzesi'nin yenilenen yüzüyle lansmanı yapıldı.

İlk olarak 2013 yılında kurulan Hisart Canlı Tarih Müzesi corona virüs pandemisi nedeniyle 2 senedir kapalı kalmıştı. Kapalı kaldığı süre boyunca restore edilen eserleriyle müze, 1 Şubat'ta kapılarını resmen açmış olacak.

Programda ayrıca Hisart Canlı Tarih Müzesi kültür yayınlarının ikincisi ve kendi kategorisinde en kapsamlı eser olan “Osmanlı İmparatorluğu Askeri Kıyafetleri 1826-1922” kitabının lansmanı da gerçekleştirildi.

Lansman programına Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve müzenin kurucusu Nejat Çuhadaroğlu katıldı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız