Julia Roberts ve Owen Wilson’ın ‘Mucize’ filminden yeni fragman

Julia Roberts ve Owen Wilson’ın başrollerde yer aldığı ‘Mucize’ (Wonder) filminin yeni fragmanı yayınlandı.

Haberler ntv.com.tr 09.08.2017 - 15:50

Kitaptan sinemaya uyarlanan ‘Mucize’ (Wonder) filminin yeni fragmanı seyirciyle buluştu. Başrollerini ‘Özel Bir Kadın’, ‘Erin Brockovich’, ‘Closer, ‘Aşk Engel Tanımaz’ gibi filmlerin yıldızı Julia Roberts ile ‘Zırtapoz 2’, ‘Kaçış Yok’, ‘Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır’ gibi yapımların oyuncusu Owen Wilson’ın paylaştığı ‘Mucize’yi Stephen Chbosky yönetiyor.

Lionsgate'in yapımcılığında R.J. Palaci'nin kitabından uyarlanan filmin konusu şöyle:

Auggie Pullman yaşıtı diğer çocuklardan biraz farklıdır. Çünkü yüzünde ciddi bir deformasyon vardır. Ancak bu durum, küçük çocuğun hayat neşesini zerre kadar etkilemez. Auggie diğer çocuklarla sıradan bir okula giderek, sıradan bir çocuk olduğunu kanıtlamaya çalışır. Çünkü esas güzellik derinin altında, içeride saklıdır... 

Senaryosunu Steve Conrad’ın kaleme aldığı filmi 17 Kasım'da ülkemizde vizyona giriyor.

'MUCİZE' FİLMİNİN FRAGMANI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız