Lizzo'dan yeni şarkısına arabalı tanıtım

Ünlü şarkıcı Lizzo, Cardi B ile düet yaptığı yeni şarkısı Rumors'u Beverly Hills caddelerinde otomobille tur atarak tanıttı.

Haberler ntv.com.tr 15.08.2021 - 16:57

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Amerikalı ünlü rap şarkıcısı Lizzo, yeni single’ını ilginç bir yolla tanıttı. 33 yaşındaki şarkıcı, yeni şarkısı Rumors’u, Beverly Hills sokaklarında üstü açık bir arabayla tur atarak duyurdu.

Arkadaşlarıyla birlikte sokaklara çıkan ve çok eğlendiği görülen Lizzo, yanına gelen bazı hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.  
Los Angeles laker logolu bir elbise giyen Lizzo, otomobille tur attıktan sonra arkadaşlarıyla akşam yemeği yemek üzere bir restorana girdi.
Lizzo, yeni şarkısı Rumors’u, dikkat çekici tanıtım atağından sadece birkaç saat önce yayınladı. Ünlü şarkıcı, bu single’ı için bir diğer ünlü rap’çi Cardi B ile işbirliği yaptı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız