Meghan Markle'ın, Megxit sonrası ilk projesi resmen belli oldu

Geçtiğimiz günlerde İngiliz Kraliyet Ailesi üyesi olarak son resmi etkinliğine katılan ve 31 Mart itibariyle tüm görevleri bitecek olan Meghan Markle'ın Megxit sonrası ilk resmi projesi belli oldu. Markle'ın seslendirdiği Elephant belgeselinin ilk fragmanı yayınlandı.

Haberler 27.03.2020 - 16:10

Bu yılın ilk ayına damga vuran Prens Harry ve Meghan Markle'ın İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılık kararı (Megxit) sonrası yeni hayatlarıyla ilgili detaylar belli olmaya başladı. Meghan Markle resmen Hollywood'a döndü.

FİLM BEKLERKEN BELGESEL

Ayrılma kararı almadan önce Beyonce’nin Nala karakterini seslendirdiği Aslan Kral filminin galasına katılan ve burada Disney’in CEO’su ile görüşen Markle'ın yeni bir filmde rol alacağı konuşuluyordu. Ancak projenin film değil belgesel olduğu ortaya çıktı.

DİSNEY+ PROJESİ

Meghan Markle'ın vahşi yaşam derneği Elephants Without Borders’a yardım sağlamak için seslendirdiği Elephant'ın ilk fragmanı yayınlandı. Markle'ın para almadığı ve 3 Nisan’da prömiyeri yapılacak olan belgesel Disney+'ta yayınlanacak.
Elephant belgese;  fil ailesinin Afrika’da hayatlarını değiştiren bir macerayı anlatıyor. 
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız