Mehmet Ali Sanlıkol’dan Resolution’ albümü

Doğu ve Batı müziğini birleştiren ve modern caz dünyasının Osman Hamdi Bey’i olarak adlandırılan Mehmet Ali Sanlıkol yeni albüm çıkardı.

Haberler 22.01.2017 - 12:14

Boston’da yaşayan besteci Mehmet Ali Sanlıkol, Whatsnext projesinin ‘Selections’ adını taşıyan ilk albümünü 2013 yılında çıkarmıştı. Projenin ikinci albümü olan ‘Resolution’ ise dinleyiciyle yeni buluştu. İki ayrı topluluğu içeren çalışmada 19 müzisyene sahip bir caz orkestrası ile 12 kişilik bir caz kombosu yer alıyor. Albümün konuk solistleri Anat Cohen, Dave Liebman, Tiger Okoshi ve Antonio Sanchez.

Albümde etnik folklorik enstrümanlarla Türk müziğinden çağdaş caz müziğine, Barok müziğinden R&B ve reggae’ye kadar geniş bir yelpazede türler yer alıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız