Paul Walker'ın ailesi Hızlı ve Öfkeli'nin devam etmesini istiyor

Hızlı ve Öfkeli'nin (Fast & Furious) yıldız oyuncusu Paul Walker'ın trafik kazasında hayatını kaybetmesiyle başlayan serinin bitirilmesi tartışmalarına yıldız oyuncu Tyrese Gibson da katıldı: Ailesi filmlere devam etmemizi istiyor.

Haberler 28.04.2020 - 10:40

Hızlı ve Öfkeli'de canlandırdığı Brian O’Conner karakteriyle dünya çapında üne kavuşan ancak 2013'te geçirdiği kazada hayatını kaybeden Paul Walker’ın hayranları serinin bitirilmesini istese de, ailesi devam etmesini destekliyor. Walter'ın ölümünden itibaren devam eden tartışmalara son olarak serinin başarılı oyuncularından Tyrese Gibson katıldı.

"PAUL İÇİN YAPMAK ZORUNDAYDIK"

Filmde Roman Pearce karakterine hayat veren Gibson "İnsanlar Paul'un filmde olmadığını, neden devam ettiğimizi söyleyecekler. Bunu Paul için yapmak zorundaydık. Ama en büyük karar Paul'un ailesiyle konuşulduğunda ve onlardan onay aldığımızda verildi" dedi.

YENİ FİLME CORONA VİRÜS ERTELEMESİ

Paul Walker Hızlı ve Öfkeli 7'nin (Fast and Furious 7) çekimleri sırasında hayatı kaybetmiş ve oyuncunun karakterinin çekimleri CGI yoluyla tamamlanabilmişti. Seri corona virüs nedeniyle 21 Nisan 2021'e ertelenen Hızlı ve Öfkeli 9 (F9) ile devam ediyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız