Rocky ve Rambo filmlerinin eşyası açık artırmada

ABD'li oyuncu Sylvester Stallone'nin (75) hayat verdiği efsanevi Rocky ve Rambo karakterlerine ait eşyalar açık artırmaya çıkıyor. 500'e yakın eşyanın yer alacağı satıştan 1.5 milyon dolar gelir elde edilmesi bekleniyor.

Haberler 17.09.2021 - 11:44

Oyuncu Sylvester Stallone’un Rocky'den Rambo'ya, Judge Dredd'den The Expendables'a kadar birçok filminde kullandığı özel eşya açık artırmada satılacak. Julien’s Müzayede Evi’nin Beverly Hills’de organize edeceği açık artırma, Sylvester Stallone'un Yaşamı ve Kariyerinden Eşyalar ismini taşıyor.
Stallone'nin Rocky III'te kullandığı boks eldivenleri en az 10-20 bin dolardan satışa çıkacak. Rocky'nin botları, Rambo'nun oku, çantası gibi eşyaların olduğu müzayede 5 Aralık'ta düzenlenecek.

Müzayede Evi’nin Yöneticisi Darren Julien yaptığı açıklamada, "Sylvester Stallone, 20. ve 21. yüzyılın en büyük ikonlarından ve muazzam yeteneklerinden biri. 50 yılı aşkın süre önce başlayan ve bugün dahi durmayan olağanüstü kariyeriyle, bize Hollywood'un en büyük ve en kalıcı kahramanlarından ve kültürel sembollerinden Rocky ve Rambo'yu vererek aksiyon filmleri evrenini değiştirdi” dedi.

Baba filminin fragmanı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız