Süreyya Küçük'e kanser teşhisi

Televizyon ekranlarının usta oyuncularından Süreyya Küçük'ten kötü haber geldi. Sanatçı Onur Akay, Küçük'ün kanser hastalığıyla mücadele ettiğini duyurdu.

Haberler 30.08.2017 - 10:38

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, Süreyya Küçük'ün sağlık durumundaki son gelişmeleri sosyal medyadan şu sözlerle açıkladı:  "Sinema ve dizi oyuncusu tiyatrocu Süreyya Küçük, 3 ayrı kanserle savaşıyor. Kemik, beyin ve göğüs kanserine yakalanan 56 yaşındaki oyuncumuz 32 kilo verdi. 72 kilodan 40 kiloya düşen Süreyya Küçük için doktoru 'yürümesi mucize' derken, o kendi yazdığı ve yönettiği 'Uyanış' adlı tiyatro oyunu ile yüzlerce seyirci önüne çıktı ve 'Al Karısı' isimli çekimleri yeni biten bir korku filminde oynadı. Serum verilirken bile tiyatroyu düşünen oyuncumuz, ilaçlarının ücretlerini karşılamakta zorluk çekiyor ve 'Kesinlikle yardım ve bağış istemiyorum. Tiyatro beni yaşatıyor. Tiyatro salonlarını ücretsiz verirlerse, bende yeni yazdığım oyunumu oynar, hakkını verir ve paramı kazanırım. Beni sahnede yaşatın lütfen.’ diyor. Kendisine acil şifalar dilerim."

ERCÜMENT BALAKOĞLU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız