2015'te Ronaldo'yu ezdi

Messi, Katalan ekibinin 5 maçlık galibiyet serisi sırasında, 9 gol ve 5 asistle oynadı. Ezeli rakibi Cristiano Ronaldo'nun ise 2015 yılı içinde 4 golü bulunuyor.

Haberler Ntvspor 11.02.2015 - 15:44

Cristiano Ronaldo'nun, üst üste 2. kez Altın Top ödülüne layık görülmesinin ardından, Messi'nin performansı çıkışa geçti.

Teknik direktörü Luis Enrique ile yaşadığı kısa süreli krizin ardından, inanılmaz bir form grafiği yakalayan Messi, bu süreçte sadece Cristiano Ronaldo'yu değil; tüm meslektaşlarını gölgede bıraktı.

Barcelona'ya yeniden tek başına maç kazandırmaya başlayan Messi, 11 Ocak'ta başlayan 5 maçlık galibiyet serisine futbolcu ve golleri ile damga vurdu.

Barcelona, bu 5 maçta 20 gol atarken, Messi 9 gol ve 5 asistle oynadı. Yıldız oyuncunun ezeli rakibi Cristiano Ronaldo ise 2015 yılı içinde sadece 4 kez fileleri havalandırabildi. 2014'ü, kendi standartlarına göre kötü geçiren Messi, 2015'in başındaki formunu yıl geneline yaymayı başarırsa, Altın Top ödülünün yine en büyük favorisi olacak gibi görünüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız