Adebayor'a süresiz izin

Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Afrika Kupası için gittiği Angola'da ölümle burun buruna gelen yıldızı Emmanuel Adebayor'a süresiz izin verdi.

Haberler Ntvspor 12.01.2010 - 13:19

Emmanuel Adebayor, Angola'nın Cabinda eyaletinde, yaşam ile ölüm arasında gidip gelen Togolu futbolculardan biriydi. Adebayor, Afrika Futbol Konfederasyonu'na da, ülkesinin neden Afrika Kupası’ndan çekildiğini şu sözlerle açıklamıştı: "Biz sevdiklerimizi kaybetmişken, başsağlığı dileneceğine neden otobüsle Angola'ya gittiğimiz sorgulandı. Ölen insanları düşünürken futbol oynamaya çalışmak yapılacak en zor iştir. Bu yüzden neden burada kalıp mücadele etmemiz gerektiğini anlayamıyoruz. Ülkemiz adına en onurlu kararı aldığımızı düşünüyorum"

Ölenler için Togo'da ilan edilen 3 günlük ulusal yas boyunca başkent Lome'de kalan Adebayor’a, takımı Manchester City de süresiz izin verdi. Menajer Roberto Mancini, Adebayor ile görüştükten sonra, kendisini kadroya alıp almamaya karar vereceğini söyledi.

İtalyan menajer, "Adebayor ne zaman kendisini yeniden oynamaya hazır hissederse o zaman oynayacak. Kendisine baskı yapmayacağız. Şu anda sadece onun için üzgünüz" diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız