Beşiktaş, Sivas'ta zirve yarışında yara aldı

Kartal Sivas'ta kayıp! Süper Lig'in 17. haftasında DG Sivasspor deplasmanınakonuk olan Beşiktaş sahadan 2-1 mağlup ayrılarak 8 maçlık yenilmezlik serisinin sona ermesine engel olamadı, zirve yarışında yara aldı. Kara Kartal ligde deplasmanda oynadığı 9 maçta 6. kez puan kaybetti, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Haberler Ntvspor 23.12.2017 - 11:26

Ligde geçtiğimiz hafta Osmanlıspor'u farklı yenen Beşiktaş, 17. hafta mücadelesinde Demir Grup Sivasspor deplasmanına konuk oldu. 

Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanan zorlu mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

Serhiy Rybalka'nın golüyle öne geçen Demir Grup Sivasspor’a Beşiktaş, Negredo’nun penaltıdan attığı golle karşılık verdi. Maçta son sözü Sivasspor adına Zoro Cyriac söyledi ve ev sahibi ekip sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.

Lig ilk yarısını mağlubiyetle kapatan Beşiktaş 30 puanda kalırken Demir Grup Sivasspor ise puanını 26’ya yükseltti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız