Efes Pilsen prestij maçına çıkıyor

Efes Pilsen, Euroleague Top 16 turu'ndaki son maçında bugün İtalya'nın Siena takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

Haberler 10.03.2010 - 16:05

Efes Pilsen Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi Top 16'' turu (F) Grubu 6. ve son hafta maçında bugün deplasmanda İtalyan temsilcisi Montepaschi Siena ile yapacağı karşılaşma için bu ülkeye sıkıntılı gitti.

Lacivert-beyazlılar, Türk Hava Yolları'nın (THY) 10.40'daki Bologna uçuşu, bu kentteki yoğun kar yağışı nedeniyle iptal edilince, 15.25 THY Roma uçağıyla İtalya'ya uçtu.

Efes Pilsen kafilesi, THY'nin 10.40 uçağıyla Bologna'ya gitmek için Atatürk Havalimanı'nda saat 09.00'da toplandı. Ancak Bologna'daki yoğun kar yağışı nedeniyle önce 1 saat rötar olduğu açıklanırken, daha sonra uçuşun iptal edildiği bildirildi. Bunun üzerine lacivert-beyazlı kafile, yaklaşık 5 saatlik bir bekleyişin ardından saat 15.25'teki Roma uçağıyla İtalya'ya gitti.

Efes Pilsen kafilesi, Roma'dan Siena'ya karayoluyla geçecek.

Bu arada, Efes Pilsen'de sadece Avrupa Ligi'nde forma giyen Santiago, İtalya'ya götürülmedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız