Emir Preldzic, Galatasaray'a transfer mi olacak?

Galatasaray genel menajeri Ömer Yalçınkaya, Emir Preldzic ile ilgili açıklama yaptı.

Haberler Ntvspor 08.09.2016 - 20:26 Son Güncelleme : 08.09.2016 - 23:20

Galatasaray Odeabank, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürürken, geride kalan sezonu 'ta geçiren ve ile sözleşmesi bulunan Emir Preldzic'i gündemine aldı.

Galatasaray Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, Emir Preldzic'in kendilerine önerildiğini belirterek, "Menajeri vasıtasıyla gelen bu öneriyi değerlendiriyoruz. Henüz bir anlaşma olmadı. Oyuncunun Fenerbahçe ile kontratı bulunuyor ve öncelikle sözleşmesini feshetmesi ve boşa çıkması gerekiyor." diye konuştu.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe Kulübü, basketbolcu Emir Preldzic'le olan sözleşmenin karşılıklı feshedildiğini duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, Emir Preldzic ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşarak feshetmiştir. Emir Preldzic'e bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

Geride kalan sezonu Darüşşafaka Doğuş'ta geçiren ve Fenerbahçe ile 3 yıllık daha mukavelesi olan Preldzic, Galatasaray Odeabank ile transfer görüşmeleri yapıyordu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız