Galatasaray'dan tek gollü galibiyet

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Adanaspor deplasmanına konuk oldu. Cim Bom, genç yıldızı Bruma’nın golüyle sahadan 1-0 galip ayrılarak altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Haberler Ntvspor 29.10.2016 - 17:10 Son Güncelleme : 29.10.2016 - 20:57

Evinde aldığı Trabzonspor mağlubiyeti sonrası Adanaspor deplasmanına mutlak galibiyet parolası ile giden Cim Bom 3 puanı deplasman golcüsü Bruma ile kaptı. 71. dakikada sahneye çıkan Portekizli nefis bir golle galibiyetin altına imzasını attı.

İlk yarı istediği futbolu sahaya yansıtamayan Galatasaray, yakaladığı pozisyonları da gole çeviremedi. Edgar Da Silva ile etkili olan ev sahibi ekip Adanaspor ise zaman zaman Galatasaray savunmasına zor anlar yaşattı.

İki takımında kısır futbolu sonrası ilk yarısı golsüz tamamlandı.

İkinci 45 dakikaya etkili başlayan Adanaspor, Galatasaray kalesinde golü aramaya başladı. Ev sahibi ekip 52. dakika gole çok yaklaştı. Tevfik'in ceza sahası dışından vuruşunu Muslera çok iyi çıkararak gole izin vermedi.

Maçın 60. dakikasında Riekerink iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Yasin ve Tolga Ciğerci kenara gelirken Sinan ve De Jong oyuna dahil oldu.

70. dakikadan itibaren oyunu kendi yarı sahasında kabul eden Adanaspor, Eren Derdiyok ile etkili olan Galatasaray karşısında zaman zaman zor anlar yaşadı.
Podolski ve Eren ile gol arayan Aslan, deplasman golcüsü Bruma ile öne geçti. (Bruma, Galatasaray'ın bu sezon deplasmanda bulduğu 8 golün 6'sına direkt katkı gösterdi. -4 gol - 2 asist)

BRUMA'DAN ENFES GOL!
Kornerden seken topta buluşan Portekizli yıldız güzel bir çalım ve şık bir vuruşla Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda Adanaspor beraberlik için yüklense de istediği golü bulmadı ve Galatasaray sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 20’ye çıkarırken Adanaspor ise 5 puanda kaldı.

ADANASPOR: 0 - GALATASARAY: 1
Stat: 5 Ocak Fatih Terim
Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz
Adanaspor: Karacic, Viera, Ramos, Digao, Renan Diniz, Tevfik Altındağ, Renan Da Silva, Koman (Dk. 88 Emre Uğur Uruç), Bekir Yılmaz, Roni (Dk. 69 Ahmet Dereli), Edgar Da Silva (Dk. 78 Magaye)
Galatasaray: Muslera, Chedjou, Carole, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu, Tolga Ciğerci (Dk. 60 De Jong), Selçuk İnan, Yasin Öztekin (Dk. 60 Sinan Gümüş) , Bruma, Podolski (Dk. 83 Josue), Eren Derdiyok
Gol: Dk. 71 Bruma (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 42 Chedjou, Dk. 55 Tolga Ciğerci, Dk. 58 Selçuk İnan, Dk. 72 Bruma (Galatasaray), Dk. 59 Renan Diniz, Dk. 65 Renan da Silva, Dk. 77 Bekir Yılmaz (Adanaspor)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız