Kulüpler, kadına yönelik şiddete dikkati çekti

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve İstanbul Başakşehir Futbol kulüpleri, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla mesaj paylaştı.

Haberler ntv.com.tr, Anadolu Ajansı 25.11.2019 - 23:51

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "25 Kasım-10 Aralık tarihlerinde kadına yönelik şiddetle mücadele için 16 günlük aktivizm kampanyası kapsamında pek çok adım atan kulübümüz, bugüne özel olarak saat 19.07-22.00 aralığında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ni turuncu ışıkla aydınlattı." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray Spor Kulubü, yaptığı açıklamada, "Kadına şiddet, insanlığa ihanettir. Şiddete seyirci kalma, bu suça ortak olma!" ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş Kulübü Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Bugün 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü. Bir gün değil, her gün" ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor Kulubü konuyla ilgili Twitter hesabından bir video paylaşarak, "Kadına yönelik şiddet bir insanlık suçudur. Bu suça ortak olmayacağız. Biz, kadına yönelik şiddetle mücadele'nin ortağıyız. Şiddete yer yok" açıklamasını yaptı.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün Twitter hesabında yer alan paylaşımda ise, "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde, kadına yönelik şiddete "Dur" demek için stadımızı turuncu renk ile aydınlatıyoruz" denildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız