Marion Jones basketbola dönüyor

Ünlü atlet Marion Jones basketbola geri dönmek için idmanlara başladı.

Haberler 01.12.2009 - 16:36

34 yaşındaki eski atlet Marion Jones, basketbola dönmek istiyor. Doping konusunda yalan söylediği için altı ay hapis yatan Amerikalı atlet, WNBA takımlarından San Antonıo Silver Stars ile idmanlara başladı. İlk olarak Avrupa'da oynamak istediğini söyleyen Jones, 2010 yazında WNBA'de forma giymeyi  hedefliyor.

Amerikalı eski sprinter Marion Jones, kariyerine yeni bir sayfa açmak istiyor. Doping konusunda yalan söylediği için altı ay hapis yatan Jones, eylül ayında serbest kaldığından bu yana basketbol antrenmanları yapıyor.

New York Times gazetesine "Basketbol oynamanın ilginç bir yolculuk olacağını düşünüyorum" diyen 34 yaşındaki Jones ekim ayından bu yana WNBA takımlarından San Antonio Silver Stars'ın yardımcı antrenörleriyle birlikte antrenman yapıyor.  Jones'un hedefi  bu kış Avrupa'da forma giydikten sonra 2010 yazında bir WNBA takımı ile anlaşmak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız