Norveç'e Letonya şoku

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Türkiye'yle birlikte ikincilik mücadelesi veren Norveç, Letonya ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Norveç, grupta son maç öncesi üçüncü sıraya geriledi.

Haberler Ntvspor 13.11.2021 - 22:00

Türkiye'yi yakından ilgilendiren maçta Norveç ile Letonya 0-0 berabere kaldı. Norveç, üstün oynadığı maçta 80. dakikada Mohamed Elyounoussi ile golü buldu. Ancak VAR incelemesinin ardından gol iptal edildi. 8 dakika uzatmanın oynandığı karşılaşmanın son bölümünde ev sahibi büyük baskı kurmasına karşın aradığı golü bulamadı.

Norveç, haftaya artı 5 averajla ve Türkiye'nin önünde ikinci sırada girerken; bu sonuçla puanını 18'e çıkardı ancak üçüncü sıraya geriledi.

Türkiye'yle birlikte play-off mücadelesi veren Norveç, son haftada Hollanda deplasmanına, A Milli Futbol Takımımız ise Karadağ deplasmanına gidecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız