Rizespor Çevik'i gönderdi

Sahasında Karşıyaka'ya 2-0 yenilerek kötü gidişe dur diyemeyen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Oktay Çevik'in görevine son verildi.

Haberler 29.11.2009 - 23:25

Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Oktay Çevik ile yollar ayrıldı.

Kulüp basın sözcüsü Fikri Cevahir, ligde son olarak kendi sahalarında Karşıyaka'ya 2-0 yenildiklerini hatırlatarak, maçtan sonra, teknik direktör Oktay Çevik ile son haftalardaki başarısız sonuçları değerlendirdiklerini söyledi.

Cevahir, takım için bir kan değişikliğinin faydalı olacağını düşündüklerini belirterek, ''Teknik direktör Oktay Çevik ile görüşerek, karşılıklı yollarımızı ayırdık'' dedi.

Yönetimin bu gelişme nedeniyle salı günü İstanbul'da toplanacağını ifade eden Cevahir, ''Salı gününe kadar teknik direktör arayışlarımızı sürdüreceğiz. Yeni teknik direktörümüzü belirleyip, bir an önce göreve getirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız