"Ronaldo'yu sakatlamayın" uyarısı

Çin Milli Takımı Teknik Direktörü Gao Hongbo, Portekiz ile yaptıkları özel maç sonrası ilginç açıklamalarda bulundu. Gao, Portekiz'in yıldızı Cristiano Ronaldo'yu sakatlamamaları için futbolcularını uyardığını söyledi.

Haberler Ntvspor 05.03.2010 - 11:10

2006 Dünya Kupası öncesi Çin Milli Takımı ile Fransa arasındaki oynanan hazırlık maçında, Djıbril Cisse'nin ayağı kırılmış ve Fransız forvet, Almanya'da düzenlenen finallerde yer alamamıştı. Çin Milli Takımı Teknik Direktörü Gao Hongbo, Portekiz ile yaptıkları hazırlık maçında benzer olayın yaşanmaması için bu kez işi sıkı tuttu.

Gao, maçtan önce futbolcularını, sert oynamamaları konusunda uyardığını söyledi. Çinli teknik adam, “Portekiz takımında pek çok süper yıldız var. Özellikle de Cristiano Ronaldo. Cisse trajedisinin yinelenmesini istemedik. Bizim hatamız yüzünden dünya kupasının Ronaldo'dan yoksun başlamasına razı olamazdık” diye konuştu.

Çinli futbolcuların yakın temasa yaklaşmadığı maç, 2-0 Portekiz'in üstünlüğü ile sona erdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız