Schumacher: Şampiyonluğa hazırım

Formula 1'e geri dönen efsane pilot Michael Schumacher, yarışmak için sabırsızlandığını söyledi.

Haberler Ntvspor 11.03.2010 - 13:38

Formula 1'de 7 şampiyonluk kazanmış olan ve yaşayan bir efsane olarak adlandırılan Michael Schumacher, sezon başında Mercedes GP ile pistlere geri döneceğini açıkladığında Formula 1 izleyicileri büyük bir sevinç yaşamıştı. 41 yaşındaki pilot Pazar günü koşulacak olan sezonun ilk yarışı Bahreyn Grand Prix'i öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Schumacher "Şu an kendimi Noel'i bekleyen bir çocuk gibi hissediyorum. Artık sezonun başlamasını istiyorum. İçimde büyük bir yarışma isteği var" diyerek Formula 1'i ne kadar özlediğini gösterdi.

Schumacher, Formula 1 patronu Bernie Ecclestone'nun "Schumacher sezonu orta sıralarda bitirir" açıklamasına ise, "Şu an kendimi her zaman olduğundan daha genç hissediyorum. 2006'da Formula 1'i bıraktığımda şarjım bitmişti. Şimdi ise yeniden doğdum ve şampiyonluğa hazırım" şeklinde cevap verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız