Şenol Güneş'in gözü kiralıklarda

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş'in Hollanda'da MVV Maastricht takımında kiralık olarak oynayan Cristian Brüls ve Faty Papy'i de izleyerek son durumlarını göreceği belirtildi.

Haberler Ntvspor 01.04.2010 - 11:53

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Avrupa'ya gittiği bildirildi.

Bordo-mavili takımın teknik adamının, Avrupa'da yeni sezon öncesi kamp yapılması planlanan yerleri inceleyeceği, Hollanda'da MVV Maastricht takımında kiralık olarak oynayan Cristian Brüls ve Faty Papy'i de izleyerek son durumlarını göreceği belirtildi.

Güneş'in, gelecek hafta başında Türkiye'ye dönerek Beşiktaş maçının hazırlıklarında takımın başında olacağı kaydedildi.

Bordo-mavili kulüp, iki genç futbolcudan Brundili savunma oyuncusu Faty Papy'i bir süre antrenmanlara çıkarttıktan sonra Maastricht takımına kiralamıştı. Orta alan oyuncusu Cristian Brüls'ü ise Belçika'nın Eupen KAS takımdan alarak Hollanda kulübüne kiralık vermişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız