Terim: Engin kadroda olacak

Romanya'nın Cluj takımıyla oynayacakları maç öncesi basın toplantısı düzenleyen Galatasaray Teknik Direktörü Terim,  karşılaşmada Engin Baytar’ı kadroya alacağını açıkladı.

Haberler 22.10.2012 - 16:00

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda, Cluj’la karşılaşacakları maç öncesi, dün öğle saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.

Yarınki maçta, oyunun kontrolünü elinde bulunduran bir Galatasaray’ın sahada olacağını belirten Terim, ‘’Üçüncü maçımıza çıkıyoruz ve kazanmak için sahada her şeyi yapacağımıza inanıyorum. Az hata yapıp futbol adına güzel şeyler üretmemiz lazım. Bunu da yarın sahada yapacağımızı düşünüyorum. Daha fazla hücum oynamamız, daha fazla baskı yapmamız lazım. En önemli etken seyircilerimiz olacak. Maçın başından sonuna kadar onların desteği bizim için önemli" dedi.

'ENGİN KADRODA OLACAK'
Engin Baytar’ı kadroya alacağını belirten Terim, "Burak ve Semih'in hafif sakatlıkları var. Engin’i kadroya alacağım. İlk 11’de mi oynar sonra mı girer bilemiyorum’’ diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız