Trabzonspor, UEFA'da savunma yaptı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, gelecekle ilgili planlarının UEFA tarafından iyi karşılandığını bildirdi.

Haberler Anadolu Ajansı 24.03.2016 - 19:13

UEFA yetkilileriyle finansal fair play kriterleri konusunda İsviçre'de 6 kişilik ekiple toplantı gerçekleştirerek savunma yapan bordo-mavili kulübün başkanı Muharrem Usta, twitter hesabından konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Usta, UEFA yetkilileriyle yaklaşık 2 saat süren görüşme yaptıklarını belirterek, "Son 3 yılın kötü mali performansına, gelecek 4 yılı kapsayan iş planı sunduk. Kulübün finansal çöküşüne kötümser bakış tek tartışmasız gerçekti. Gelecekle ilgili planlarımız UEFA tarafından iyi karşılandı. Şu bir gerçek ki sürecin men cezası almadan sadece izleme süreciyle noktalanması için gereken tüm çaba harcanmıştır, ümitle bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız