Valencia'da çeyrek finalistler belli oldu

Valencia Açık Tenis Turnuvasına Andy Murray, Nikolay Davydenko ve Frenando Verdasco çeyrek finale yükseldi.

Haberler 06.11.2009 - 15:34

Valencia Açık Tenis Turnuvasında 1 numaralı seribaşı olarak mücadele eden Andy Murray ikinci turda  Arjantinli Leonardo Mayer ile karşı karşıya geldi. Bileğindeki sakatlık nedeniyle eylül ayından beri kortlardan uzak olan Murray ilk seti 6-4 aldıktan sonra ikinci seti 6-3 Mayer'in oldu. Son sette üstün bir oyun ortaya koyan Murray seti 6-3 kazanarak korttan galip ayrıldı.

2 numaralı seribaşı Nikolay Davydenko da bir başka Arjantinli Juan Monaco'yu  6-3 ve 7-5'lik iki setle mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Evsahibi tenisçilerden 4 numaralı Fernando Verdasco, Sırp Janko Tipsarevic'i 6-3'lük iki setle, 7 numaralı seribaşı Tommy Robredo da vatandaşı Feliciano Lopez'i 4-6, 6-3 ve 6-4'lük setler sonunda yenerek tur atladı.

Bir başka İspanyol tenisçi 8 numaralı seribaşı David Ferrer ile vatandaşı Albert Montanes karşısında maça sakatlığı nedeniyle çıkmadı.

Rus Mikhail Youzhny De Pablo Cuevas'ı 6-2, 2-6 ve 6-1'lik setlerle yenerek çeyrek finale yükseldi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız