iPhone SE 2'nin çıkış tarihi sızdı

Bir süredir yüksek fiyat politikası nedeniyle eleştirilen  Apple'ın daha düşük bir fiyata sahip iPhone modeli tanıtacağı iddia ediliyordu. Apple'ın 2020'de çıkaracağı iPhone'lardan yeni bir sızıntı geldi. Bloomberg'in şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, iPhone SE2 adını alması beklenen model Mart ayında satışa sunulacak.

Haberler ntv.com.tr 23.01.2020 - 08:52

ABD merkezli teknoloji devi  Apple'ın iPhone SE serisinin yeni modeli üzerinde çalıştığı bir süredir farklı kaynaklar tarafından öne sürülüyor.  

Bloomberg'in şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, piyasadaki iPhone modellerine kıyasla daha düşük bir fiyata sahip olacak olan model Mart ayında tanıtılacak ve satışa çıkacak. 

Aynı habere göre, henüz konu ile ilgili resmi bir açıklama yapmayan Apple yeni iPhone modelinin üretimine ise önümüzdeki ay başlayacak.   

Söz konusu görüntülerin iPhone SE 2 ya da iPhone 9 modelini ait olduğu da sıkça dile getirilen iddialar arasında.  

Daha önce ‘OnLeaks’te yayınlanan görüntülere göre, 4.7 inçlik cihazın en dikkat çeken yanı ise ekranın alt tarafında ikonik 'home tuşu'na ev sahipliği yapması. 

Apple iPhone SE'yi 2016 yılında 399 dolar fiyat etiketi ile satışa sunmuştu. iPhone SE'nin ülkemizdeki çıkış fiyatı ise 1999 TL olmuştu. 
Eğer sızdırılan görüntüler doğru ise Apple iPhone X serisi ile kaldırdığı bu tuşa ilk defa yeni bir modelinde yer vermiş olacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız