"Türkiye'deki birçok e-mail hesabı elimizde"

Esad rejimi yanlısı bilgisayar korsanları, Türkiye’deki birçok kurumun elektronik posta hesaplarını ele geçirdiğini duyurdu.

Haberler NTV Haber 09.02.2015 - 16:28

Suriye Devlet Başkanı Başşar Esad yanlısı hacker grubu, Suriye elektronik ordusu, Türkiye'deki önemli kurumların elektronik posta hesaplarını ele geçirdiğini iddia etti.

Elektronik postaların ele geçirildiği kurumların arasında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın bulunduğu öne sürüldü.

Suriye Elektronik Ordusu'nun sızdırdığını iddia ettiği elektronik posta adresleri arasında sadece Türkiye değil; Suudi Arabistan, Katar ve Arap Birliği’ne ait olanlar da bulunuyor.

Bilgisayar korsanlarının yayımladığı elektronik posta yazışmaları, 2008-2012 tarihleri arasını kapsıyor.

Elektronik postalarda, siyasi, ticari ve güvenlikle ilgili haberleşme ve yapılan iç yazışmalar da bulunuyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız