Sakarya'daki yangın 25 hektar ormanlık alanı kül etti

Sakarya'da dün çıkan orman yangınında 25 hektar alanın zarar gördüğü bildirildi.

Haberler İHA 13.09.2017 - 13:16

Sakarya'da dün öğlen saatlerinde başlayan orman yangını itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Yangında 25 hektar alan etkilendiği öğrenilirken, yanan bölge havadan görüntülendi.

Edinilen bilgilere göre, dün öğlen saatlerinde Geyve ilçesi Alıplı ile Çine mahallesi arasında orman yangını meydana geldi.

Rüzgarın etkisiyle orman yangını büyüdü. Bütün ormanı saran yangına Sakarya Büyükşehir Belediyesi, İzmit Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ve İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait yangın helikopteri dahil 40 yakın araç müdahale etti.

Dünden beri yapılan müdahale sonrasında yangın ekiplerce kontrol altına alındığı ve soğutma işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Yanan bölge İHA ekipleri tarafından havadan görüntülendi. Havadan çekilen görüntülerde yangının büyüklüğü gözler önüne seriliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız