Antalya'daki 'mutlu pazar' operasyonunda 6 tutuklama

Antalya'da 'mutlu pazar' adıyla semt pazarlarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 6 kişi tutuklanırken 2 kişi serbest bırakıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 30.10.2019 - 14:21

Antalya'daki semt pazarlarında, özellikle yerleşik yabancıların çantalarından cüzdanlarını çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 zanlıdan 6'sı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince semt pazarlarında hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerden 2'si savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen 6 zanlı, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yerleşik yabancıların yoğunlukla bulunduğu mahallelerdeki semt pazarlarında cüzdan ve telefon çaldıkları iddia edilen gruba yönelik 25 Ekim'de düzenlenen ve "mutlu pazar" adı verilen operasyonda 8 şüpheli yakalanmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız