Bakan Kurum'dan fahiş kira artışı iddiasına ilişkin açıklama

Elazığ'da deprem sonrası çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Bakan Murat Kurum, ev kiralarındaki fahiş artış iddialarının araştırıldığını söyledi.

Haberler ntv.com.tr 30.01.2020 - 15:25 Son Güncelleme : 30.01.2020 - 15:28

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'daki deprem sonrası çalışmalara ilişkin açıklama yaptı.

Kentte deprem sonrası ev kirası fiyatlarında fahiş artış yaşandığı iddialarına değinen Kurum, "Kiralara ilişkin başsavcılığımız araştırmalarını yapıyor. Detaylı incelemeler yapılıyor" dedi. 

Kurum, "Böyle bir durum tespit edilirse gerekli hukuki süreç başlatılacak. Elazığ'ın genelinde olacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. 

Devam etmekte olan hasar tespit çalışmalarına da değinen Kurum, "Elazığ'da yüzde 40 hasar tespitlerini tamamladık. Hasarlı konutları, deprem riski olan konutları dönüştüreceğiz" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız