CHP lideri Kılıçdaroğlu'dan 1 Mayıs ve Ramazan Bayramı mesajı

CHP lideri Kılıçdaroğlu 1 Mayıs ve Ramazan Bayramı için mesaj paylaştı. Kılıçdaroğlu 1 Mayıs mesajında "Umutsuzluğa kapılmayın" mesajı verirken bayram için "Yoksulluğu bitirmek, hakkaniyeti yeniden tesis etmek temel hedefimizdir" dedi.

Haberler NTV Haber 01.05.2022 - 12:44

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla, sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.

Kılıçdaroğlu paylaşımına "Hiç umutsuzluğa kapılmayın" ifadesi ile başladı. CHP Lideri mesajında "Sözüm söz; üretimin arttığı, istihdamın sağlandığı, alın terinizin karşılığını alacağınız, örgütlü mücadelenizin desteklendiği ve 1 Mayıs’ı meydanlarda coşkuyla kutlayacağımız bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu Ramazan Bayramı mesajı da yayımladı. "Bu güzel ülkede yoksulluğu bitirmek, tükenen adalet ve hakkaniyeti yeniden tesis etmek ve elbette Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırmak temel hedefimizdir" dedi..

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız