CHP, Meclis'teki 15 Temmuz anmasına katılacak

CHP'nin 15 Temmuz gecesi Meclis'te yapılacak anmaya katılacağı açıklandı.

Haberler NTV Haber 14.07.2017 - 14:14 Son Güncelleme : 14.07.2017 - 15:12

CHP, 15 Temmuz gecesi saat 02.36'da Meclis'e bomba atılması nedeniyle düzenlenecek anma törenine katılacak.

Açıklama parti sözcüsü Bülent Tezcan'dan geldi.

15 Temmuz anmaları çerçevesinde cumartesi gündüz tüm CHP milletvekillerinin Genel Kurul'da hazır bulunacağını kaydeden Tezcan, "Genel Başkan orada konuşacak. Gece 00.13'te Birinci Meclis'te başlayan yürüyüşte Genel Başkanımız ile hazır olacağız. Oradan o günün gazi Meclisi'nden bugünkü Meclis'e yürüyeceğiz Genel Başkan gece düzenlenecek programa da katılarak konuşma yapacak" diye konuştu.

Tezcan'ın Meclis'te yapılacak anmaya davet edilmediklerini açıklamasıyla iktidar partisi ile CHP arasında polemik başlamıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başbakan Binali Yıldırım "Kimseye davet gitmedi. Alınganlık yapmasınlar" ifadesini kullanmıştı.

Tartışma sürerken Meclis Başkanı İsmail Kahraman, siyasi partilere anma töreni için davet göndermişti. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız