Christian Bale 'Musa' rolünde

2014 yılında gösterime girmesi beklenen 'Exodus' filminde Musa karakterini canlandıracak isim belli oldu. İngiliz aktör Christian Bale’in filmde Musa peygamberi canlandıracağı açıklandı.

Haberler 14.08.2013 - 15:51

Yönetmenliğini Ridley Scott’un yapacağı 'Exodus' filminin kadrosu için ilk isim belli oldu. Filmin başrol karakterlerinden Musa peygamberi İngiliz aktör Christian Bale’in oynayacağı açıklandı. Christian Bale’in ismi bir süredir proje ile beraber anılıyordu.

Yapımına Eylül ayında başlanacak filmin İspanya, Fas ve İngiltere’de çekilmesi bekleniyor.

Henüz kesinlik kazanmasa da, filmin bir diğer başrol karakteri Mısır hükümdarı Ramses için Joel Edgerton ile görüşmelere başlandığı bildirildi.

NUH İÇİN DE İSMİ GEÇMİŞTİ
Christian Bale’in ismi, Darren Aronofsky’nin yine 2014 yılında gösterime girecek projesi “Nuh” için de konuşulmuş fakat başrol için ünlü aktör Russell Crowe ile anlaşma sağlanmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız