CNBC-e Dergi tatil sayısı

CNBC-e Dergi bilmeceli bulmacalı tatil sayısı bayiide. CNBC-e iskambil destesi dergi ile herkese hediye.

Haberler 28.06.2013 - 17:17

CNBC-e dergide bu ay tatil eğlencesi var! Evde, plajda, bahçede yaz sıcağında keyifli oyunlar... Law & Order katil kim oyunu, Suburgatory labirent bulmaca, Teen Wolf karakter testi, sokakta / okulda / tatilde CNBC-e Modası, CNBC-e dizilerini değişik insanlara anlatın, CNBC-e dizilerinin birbirinden eğlenceli setleri ve Game of Thrones kelime avı gibi sayısız oyun ve eğlenceli dosya CNBC-e Dergi Temmuz-Ağustos sayısında.

Breaking Bad’in yeni bölümleri 12 Ağustos Pazartesi 23’te e2’de başlamadan önce bilmeniz gerekenler ve yeni yayın döneminin yepyeni dizileri hakkında her şey yine CNBC-e Dergi’de. Yabancı dizi meraklıları son haberleri Temmuz-Ağustos ayında yine CNBC-e Dergi ile takip edecek, ayın önemli bölümlerini ve konuklarını kaçırmayacak. Film Dergisi ve iskambul destesi dergi ile herkese hediye.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız