Deve küçük çocuğu ağzına alıp havaya kaldırdı

Denizli’de bulunan hayvanat bahçesinde yasak olmasına rağmen deveye fazla yaklaşan çocuk, deve tarafından ısırıldı. Yaralı çocuk, hastanede tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Haberler İHA, DHA 24.04.2023 - 15:58

Denizli'de ailesi ile birlikte gezmeye giden 8 yaşındaki Irak uyruklu Basım Osamah, büyük bir tehlike atlattı.

Çeşitli hayvanları ziyaret ettikten sonra devenin yanına giden çocuk, yasak olmasına rağmen deveye fazla yaklaştı. Osamah, devenin aniden başından ve boyun kısmından ısırması sonucu ayakları yerden kesilerek havaya kalktı.

Ailesi, devenin ağzından çocuğu kurtarırken ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi.

Hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanan çocuk, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

AÇIKLAMA YAPILDI

Çamlık Mesire Alanı Hayvanat Bahçesi yetkilileri tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "2 gün önce çamlık mesire alanında meydana gelen olayda, çeşitli hayvanları ziyaret ettikten sonra yasak olmasına rağmen develere fazla yaklaşan bir çocuk, ailesinin de anlık olarak yanında bulunmaması sonucu, deve tarafından aniden başından ve boynundan ısırılarak yaralanmıştır. Görevlilerimiz 112 Acil Servis'i arayıp, bir yandan da alanda gerekli önlem ve müdahaleleri yapmıştır. Ardından hastaneye kaldırılıp, tedavisi yapılan çocuğun durumunun iyi olduğu bilgisi bize geldi." denildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız