Diyanet'ten Berhan Şimşek'in iddiasına yalanlama

Diyanet İşleri Başkanlığı, eski CHP Milletvekili Şimşek'in "Cuma hutbelerinin AK Parti Genel Merkezi'nde hazırlandığı" iddiasını yalanlayarak, hakkında yasal yollara başvurulacağını bildirdi.

Haberler Anadolu Ajansı 27.01.2021 - 16:04 Son Güncelleme : 27.01.2021 - 16:09

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, eski CHP Milletvekili Berhan Şimşek'in cuma hutbelerine yönelik iddiasının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Her cuma camilerde irat edilen hutbelerin Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki uzmanlar tarafından hazırlandığı kaydedilen açıklamada, "Şimşek'i gerçek dışı iddiasından dolayı kınadığımızı, kendisi hakkında yasal yollara başvuracağımızı belirtmek istiyoruz" ifadelerine yer verildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız