Erdoğan: Bizi izlemeye devam edin

Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndaki devir teslim töreninde, 'Kürt açılımı'yla ilgili yeni değerlendirmeler yapıldı.

Haberler NTV Haber 25.08.2009 - 21:12

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un da katıldığı Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndaki devir teslim töreninde, gündem ‘Kürt açılımı’ oldu.

Cumhurbaşkanı Gül, Aydoğan Babaoğlu’nun komutanlığı Hasan Aklsay’a devrettiği tören sonrası düzenlenen resepsiyonda, Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un bugünkü açıklamalarıyla igili kendisine yöneltilen soruya 'güzel açıklama' şeklinde yanıt verdi.

Başbakan Erdoğan da, İlker Başbuğ’un açıklamalarının ardından bir değerlendirme yapmamakla birlikte, "Takvim işliyor, bizi izlemeye devam edin" şeklinde konuştu.

Erdoğan, geniş açıklamayı perşembe günkü 'ulusa sesleniş' konuşmasında yapacağını kaydetti.

Yeni konutan Aksay da, "Terörle mücadele son terörist ölene kadar devam edecek" derken, ekonomik, sosyal ve kültürel çalışmaların da sürmesi gerektiğinin altını çizdi.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız