Eşiyle kavga etti, fotoğrafları yakıp intihara kalkıştı

Ankara'da eşiyle tartışan adam, evindeki fotoğrafları yaktıktan sonra balkondan sarkıp atlayacağını söyledi. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, evin kapısını kırarak balkondaki adamı yakalayıp gözaltına aldı.

Haberler Anadolu Ajansı 04.06.2019 - 16:57 Son Güncelleme : 04.06.2019 - 17:23

Başkentte eşiyle tartışıp evdeki fotoğrafları yaktıktan sonra çıktığı balkondan atlayacağını söyleyen adamı polis evin kapısını kırıp gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre, Mamak General Zeki Doğan Mahallesi'nde, ailevi sıkıntıları olduğu belirtilen Salih K., eşiyle kavga ettikten sonra evde bulunan fotoğrafları ateşe verdi. Ardından elinde bıçakla 3'üncü kattaki evinin balkona çıkan Salih K., balkondan sarkarak kendisini atacağını söyledi.

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Müzakereci polisler ile itfaiye ekiplerinin ikna etmeye çalıştığı sırada kapıyı kırarak eve giren polisler, Salih K.'yi yakaladı.
Gözaltına alınan Salih K, sağlık kontrollerinin ardından polis merkezine götürüldü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız