İnegöl İŞKUR'da corona virüs vaka sayısı arttı

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki İŞKUR Müdürlüğü'nde corona virüs testi pozitif çıkan memur sayısı 12'ye yükseldi. Müdürlükte görevli 27 kişi karantinaya alınırken, işlemlere merkez ve Gemlik'teki şubeler yardımcı oluyor.

Haberler DHA 21.05.2020 - 11:33

Bursa'da İnegöl İŞKUR Müdürlüğü'nde görev yapan 10 memur, yüksek ateş ve öksürük nedeniyle İnegöl Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Yapılan testler sonucunda 8 memurun corona virüs testi pozitif çıktı.

POZİTİF VAKA SAYISI 12'YE YÜKSELDİ

Daha sonrasında ise bu sayı 9'a yükseldi. Son yapılan testler sonucunda ise corona virüs testi pozitif çıkan çalışan sayısı 12 oldu.

27 ÇALIŞAN KARANTİNADA

Aralarında Şube Müdürü Ahmet Baştürk'ün de bulunduğu 27 kişi, evlerinde 14 gün süreyle karantinaya alındı. Karantinaya alınan memurların, çalışmalarına evden devam edeceği öğrenildi.

Bursa merkez ve Gemlik ilçesinde bulunan İŞKUR şubeleri, İnegöl'e destek vermeye başladı. İşlemlerin aksamaması için yoğun çaba gösterildiği bilgisi paylaşıldı.

VİDEO: 65 YAŞ ÜSTÜNE MEMLEKETİNE GİDİŞ İZNİ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız