İstanbul Adalet Sarayı'ndaki cinsel istismar davasında gerginlik

İstanbul Adalet Sarayı'nda görülen "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" davasında verilen cezaya tepki gösteren sanık yakınları, güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle dışarı çıkarıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 27.10.2017 - 13:46

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda görülen "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" davasında verilen cezaya tepki gösteren sanık yakınlarına güvenlik görevlileri müdahale etti.

İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, mağdur T.A'ya cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle yargılanan sanık B.Y'ye 25 yıl hapis cezası verildi.

Karara tepki göstererek bağıran sanık yakınları, adliyede görevli polis ekipleri ile özel güvenlik görevlilerince uyarıldı.

Uyarıları dikkate almayan gruptakiler, ekiplerin müdahalesiyle adliye dışına çıkarıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız