İstanbul trafik durumu: Trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaştı

İstanbul'da akşam saatlerinde kar bekleniyor. İBB de son açıklamasında yağışın akşam saat 19.00'dan itibaren kuvvetlenmesinin beklendiğini duyurdu. Yağışlı hava İstanbul trafiğine de etki ediyor. İBB trafik uygulamasına göre İstanbul trafik yoğunluğu 19.00 itibariyle yüzde 80'e ulaştı.

Haberler ntv.com.tr 07.02.2020 - 17:21 Son Güncelleme : 07.02.2020 - 19:05

İstanbul genelinde oluşan yoğun trafik bölge halkına zor anlar yaşatıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul’da akşam saatlerinde beklenen kar yağışı öncesinde ‘sarı’ uyarı vererek vatandaşları buzlanma ve don olaylarına karşı uyardı.

İstanbul’da akşam saatlerinde beklenen kar yağışı öncesinde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Yoğunluk her iki yakada da, özellikle TEM ve E-5 Karayolu'nda etkisini gösterdi.

İstanbul'da cuma trafiğine yağmur ve karla karışık yağmur da eklenince yoğunluk arttı. Trafik bazı bölgelerde durma noktasına gelirken, İBB trafik yoğunluğu haritasına göre 19.00 itibariyle trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaştı.

ANLIK TRAFİK YOĞUNLUĞU HARİTASI İÇİN TIKLAYINIZ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız