İstanbul’a sağnak uyarı

Meteoroloji, İstanbul geneli için sağnak yağış uyarısında bulundu. Şiddetli yağış tüm ilde etkili olurken sıcaklıklar 4 derece artacak.

Haberler NTV Haber 29.01.2010 - 18:14

İstanbul'da yağış yağmur şeklinde cumartesi-pazar günleri de devam edecek. Lodos eseceğinden kuvvetli soğuklar kenti terk edecek.

Lodos hafta sonu İstanbul'da gece sıcaklığını 6-7, gündüz sıcaklığını 10 derecenin üzerine çıkaracak ve yağışlar yağmur şeklinde düşecek. Yarın daha aralıklı yağmur var. Pazar günü ise kuvvetli esecek lodos; vapur ve feribot seferlerini aksatabilir.

Ankara hafta sonu bulutlu, yağmur çok zayıf, soğuk etkisini hafifletecek, sıcaklık 8 derece olacak.

İzmir hafta sonu sağanak yağışlı ve rüzgarlı, sıcaklık 17 derece olacak. Pazar günü fırtına ve daha kuvvetli yağmur bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız