İstanbul'da "Sarallar"a operasyon

İstanbul polisinin mafya operasyonları sürüyor. Sedat Şahin'den sonra "Sarallar" grubuna da baskın düzenledi. Üç şüpheli kaleşnikof silahlarla birlikte yakalandı.

Haberler DHA 20.05.2017 - 15:48

İstanbul'da "Sarallar" olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 3 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda 3 kalaşnikof silah da ele geçirildi.

Polis, "Sarallar" olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda aralarında Rize'de bir kahvehanenin taranması ve 3 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı saldırıyla ilgili aranan kişinin de olduğu 3 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerden biri serbest bırakıldı. Diğer 2 şüpheli ise adliyeye sevkedildi. Şüphelilerlerden ele geçirilen kaleşnikof silahlar basına gösterildi.

ŞAHİN DE GÖZALTINA ALINMIŞTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde Beykoz’da bir villaya baskın düzenlemiş, operasyonda suç örgütü lideri Sedat Şahin ile 2 adamı gözaltına alınmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız