Konya’da 4 TIR'ın karıştığı zincirleme kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Konya’nın Akşehir ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 4 TIR’ın karıştığı zincirleme kazada sürücülerden Nedim Kılıç öldü, 3 sürücü yaralandı.

Haberler DHA 26.03.2024 - 02:39

Konya-Afyonkarahisar karayolu Akşehir İstasyonu kavşağında Osman Yiğit (35) yönetimindeki TIR, kırmızı ışıkta beklediği sırada yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda Hakan Karapınar (49) yönetimindeki TIR’a çarptı.

Savrulan araçlara ardından önce Semih Çapraz (31) idaresindeki TIR ile arkasından gelen Nedim Kılıç (41) idaresindeki TIR çarptı.

İhbar üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada sürücülerden Nedim Kılıç, olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer sürücüler Osman Yiğit, Hakan Karapınar ve Semih Çapraz yaralandı. Yaralı 3 kişi ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Araç içinde sıkışan Nedim Kılıç’ın cansız bedeni de itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştığı yerden kurtarılıp, aynı hastanenin morguna kondu. Kaza nedeniyle karayolunda ulaşım tek şeritten kontrollü şekilde sağlandı.

Zincirleme kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız