Mezarlıkta kendini astı!

Osmaniye'de bir genç, mezarlıkta kendini iple ağaca asarak intihar etti.

Haberler Anadolu Ajansı 04.09.2010 - 14:53

Osmaniye Belediyesi Asri Mezarlığında, mezarlara su döken çocuklar, mezarlık müdürlüğü görevlilerine ağaçta asılı birini gördüklerini söyledi.

Görevlilerin durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, şehitlik yakınındaki bir ağaca iple kendini asarak intihar etmiş birini buldu.

Yapılan inceleme sonrası intihar eden kişinin ''hırsızlık'' ve ''uyuşturucu'' suçlarından sabıkalı Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde oturan İlker Doğan Teberik (23) olduğunu tespit etti.

Dedesi Naci Teberik'in mezarını sulayıp, toprak üzerine taşlarla ''zoruma gitti hayat'' yazdıktan sonra ağaca iple kendini astığı belirtilen Teberik'in cesedi, Osmaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.



Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız