Motosiklet halata takıldı: 2 ölü

Şanlıurfa'da çamura saplanan traktörü kurtarmaya çalışan iş makinesinin gerilmiş çelik halatına takılan motosiklet savruldu. Kazada motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti.

Haberler Anadolu Ajansı 21.12.2013 - 05:07

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde çamura saplanan traktörü kurtarmaya çalışan iş makinesinin gerilmiş halatına takılan motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Kınalıtepe köyü yakınlarında çamura saplanan bir traktörü kurtarmak için iş makinesiyle çelik halat gerildi. Bu sırada seyir halindeki Hasan Adal'ın kullandığı plakasız motosiklet, gerilmiş halata çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan sürücü Adal ile yanındaki Mahmut Tanlak ağır yaralandı. 112 Acil Sağlık ekiplerince Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız