Natalie Portman'dan uyuşturucu itirafı

'Siyah Kuğu'daki performansıyla Oscar kazanan ünlü aktris Natalie Portman, gençlik yıllarında uyuşturucu kullandığı söyledi.

Haberler 10.04.2011 - 15:14

'Black Swan' (Siyah Kuğu) filmindeki performansıyla Oscar kazanan Natalie Portman üniversite yıllarında esrar içtiğini itiraf etti.

Harvard psikoloji bölümü mezunu olan Portman “Yıllardır bu tür maddeleri kullanmıyorum. Artık yaşım ilerledi. Saat 22.00’de yatıyorum” dedi. 29 yaşındaki oyuncu hamile olduğu için sağlığına özellikle dikkat ettiği söyledi.

14 yaşında, Luc Besson'un 'Léon' filmindeki rolüyle sinemaya adım atan ünlü aktris 'Closer', 'My Blueberry Nights', 'Star Wars (Yeni üçleme), 'Garden State' gibi önemli filmlerde oynadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız